Imatran Tennishalli

TENNISHALLIN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT
 
1. YLEISTÄ

Meidän jokaisen tennishallin käyttäjän viihtyvyyden kannalta on tärkeää, että tennishallissa noudatetaan yhteisiä toimintatapoja ja sääntöjä huomioiden muut hallin käyttäjät.

Jokainen käyttäjä huolehtii, että omat roskat laitetaan roska-astioihin. Kentillä pelaaminen on sallittu ainoastaan puhtailla sisäpelaamiseen tarkoitetuilla kengillä, jotka eivät jätä jälkiä kentän pinnoitteeseen.

Pelikentällä tulee huomioida muut hallissa olijat, esim. liian äänekäs toiminta saattaa häiritä viereisellä kentällä pelaavia.

Huolehdi, että suihkut ja muut vesihanat ovat suljettuina kun niitä ei käytetä.

Kulkiessasi väliovista sulje aina ovet, pelikentillä ja pukuhuonetiloissa on kummassakin oma lämmitysjärjestelmä sekä  eri tavoitelämpötilat.

2. VALAISTUS

Tuulikaapin ja käytävän valot toimivat liiketunnistin ohjauksella, eli nämä valot syttyvät ja sammuvat automaattisesta.

Pukuhuoneiden ja pelikenttien valaistus toimii liiketunnistin ohjauksella, eli syttyvät ja sammuvat automaattisesti. Pelikentille tulee mennä pukuhuoneiden puoleisen kenttäpuoliskon kautta, näin liiketunnistimet reagoivat liikkeeseen ja sytyttävät valot kentälle. Poistuessasi pelikentältä valot sammuvat automaattisen jonkin ajan kuluttua.

3. ULKO-OVET

Pääovi on tarkoitettu hallin käyttäjien kulkemiseksi halliin ja hallista ulos. Pääovessa on sähkölukko ja sen avaamiseen tarvitaan kulkukortti.

Muista ulko-ovista kulkeminen on kielletty, ovia ei saa avata muuten kuin hätätapauksissa (sairastapaus, tulipalo ym.).

4. PARVI

Parvella saa oleskella, muista kuitenkin huomioida pelaajat kentällä. Poistuessasi parvelta sammuta valot, kytkimet sijaitsevat portaikon ylä- ja alapäässä.

Ilmanvaihtokoneen läheisyyteen meneminen on kielletty, ketju tarkoittaa, ettei sen yli ei saa mennä.
 

 

Imatran Tennishalli Oy | Ottelukatu 2, 55420 Imatra | Puh. 050 410 0489 | tennishalli[at]imatrantennis.fi