Imatran Tennishalli

Tennis ja sulkapallo

Imatran tennishalli tarjoaa pelimahdollisuuden tennikseen ja sulkapalloon. Halli on kaikkien tenniksen ja sulkapallon harrastajien käytettävissä, ei tarvitse olla minkään seuran jäsen.Käytettävissä on irtotunteja tai vakiotunteja pelioikeusosakkeella tai ilman osaketta.

Kentän pinnoitteena Bolltex Elite Comfort 9 mm. Väriltään tenniskentän rajojen sisäpuoli on sininen ja muu kenttäalue vihreä.

Irtotunti

Irtotunti varataan internetin kautta sähköisellä varausjärjestelmällä, varausjärjestelmään pääsee osoitteessa www.imatrantennis.fi. Varausjärjestelmän käyttäjä rekisteröityy ensimmäisellä käyttökerralla järjestelmän käyttäjäksi, rekisteröityessä käyttäjä saa omat käyttäjätunnukset. Seuraavilla kerroilla käyttäjä kirjautuu järjestelmään aiemmin saaduilla tunnuksilla.

Varatut irtovuorot kirjautuvat käyttäjätunnusten perusteella järjestelmään ja ne laskutetaan kuukausittain, sähköpostilasku on helpoin ja edullisin tapa. 

Vakiotunti

Vakiotunti on viikoittain toistuva etukäteen sovituksi ajaksi varattu pelivuoro. Vakiotunnista tehdään kirjallinen vakiovuorosopimus Imatran Tennishalli Oy:n ja vuoron varaajan kesken. Vakiotunti laskutetaan sopimuksen mukaisesti.

Pelioikeusosaketunti

Pelioikeusosaketunti on käytössä vastaava kuin vakiotunti, mutta vaatii pelioikeusosakkeen lunastamisen ja se on edullisempi tuntihinnaltaan. Pelioikeusosakkeesta tehdään kirjallinen sopimus ja sen lisäksi varatusta pelitunnista tehdään kirjallinen vakiovuorosopimus Imatran Tennishalli Oy:n ja vuoron varaajan kesken.

Kulku hallille

Hallin vakiokäyttäjille pientä panttia vastaan annetaan ulko-oven aukaisuun kulkukortti jolla henkilö saa avattua sähkölukon.

Satunnaiset käyttäjät hakevat kulkukortin myöhemmin ilmoitettavasta paikasta, ja jättävät kortin tennishallilta poistuessaan lukittuun laatikkoon. Tämä menettely ohjeistetaan yksityiskohtaisesti myöhemmin.


 
Vakiotuntien ja pelioikeusosakkeiden tiedustelut ja myynti:
Erkki Orava  gsm. 0500 550 486
markku Puuska gsm. 050 4100 489


 

Imatran Tennishalli Oy | Ottelukatu 2, 55420 Imatra | Puh. 050 410 0489 | tennishalli[at]imatrantennis.fi