Imatran Tennishalli

PELIVUOROJEN VARAUS JA KULKU HALLILLE
 
1. INTERNET VARAUS

Internet-varaus on ensisijainen tapa varata irtovuoroja tennishallista, vuoroja voi varata tenniksen ja sulkapallon pelaamiseen. Toivomme kaikkien käyttävän reaaliaikaista Internet-varausjärjestelmää.

Osoitteessa www.imatrantennis.fi on linkki varausjärjestelmään.

Ensimmäisellä varauskerralla henkilön täytyy rekisteröityä järjestelmän käyttäjäksi jolloin hän luo omat henkilökohtaiset tunnukset järjestelmän käyttäjäksi. Varausjärjestelmän etusivulla oikeassa yläkulmassa on teksti luo uusi käyttäjätili, sitä klikkaamalla pääsee rekisteröitymään. Rekisteröitymisen jälkeen henkilö kirjautuu järjestelmään henkilökohtaisilla tunnuksilla. Tarkemmat järjestelmän käyttöohjeet löytyvät varausjärjestelmän sivuilta.

Kaikki Internet-varaukset kirjautuvat järjestelmään käyttäjätunnusten perusteella. Varatut irtotunnit laskutetaan lähettämällä lasku sähköpostilla paperilasku postitse.

Toimi näin Internet-varauksessa:
1. Ensimmäisellä kerralla rekisteröidy järjestelmän käyttäjäksi
2. Sen jälkeen kirjaudu järjestelmään henkilökohtaisilla tunnuksilla
3. Varaa vuoro vapaana olevista ajoista
4. Sinun henkilökohtaisilla tunnuksilla varatuista vuoroista sinulle tulee lasku sähköpostilla tai postitse paperilla (sovittavissa)

Hanki itsellesi kulkukortti joka oikeuttaa hallin ulko-oven aukaisuun (kts. jäljempänä kohta 4).

Mikäli tarvitset lisätietoja varausjärjestelmän käytöstä, ota yhteyttä Markku Puuskaan gsm. 050 4100 489 tai markku.puuska@imatrantennis.fi.
 

2. PUHELINVARAUS SATUNNAISILLE HALLIN KÄYTTÄJILLE

Hallin satunnaisilla käyttäjillä(ilman omaa avainta halliin) on mahdollista varata pelivuoroja puhelimitse Imatran Kylpylän numerosta 020 7100 500.

Kenttämaksu suoritetaan Kylpylän vastaanottossa, josta saat myös avaimen tennishalliin.
Palauta avain vastaanottoon pelivuorosi jälkeen.

Hinta 27 eur/tunti.
 

3. VAKIOTUNTIEN VARAUS

Vakiotunti on viikoittain toistuva etukäteen sovituksi ajaksi varattu pelivuoro. Vakiotunnista tehdään kirjallinen vakiovuorosopimus Imatran Tennishalli Oy:n ja vuoron varaajan kesken. Vakiotunti laskutetaan sopimuksen mukaisesti. Hanki itsellesi kulkukortti.

Vakiotuntien tiedustelut ja myynti:
Oldrich Simek gsm. 045 803 1880

4. KULKU HALLILLE

Hallin pääovessa on sähkölukko, joka aukeaa kulkukortilla. Jokaisesta oven avauksesta jää järjestelmän muistiin tieto oven aukaisusta.

Suosittelemme kulkukortin hankkimista vaikka et varaisikaan vakiovuoroa, mutta käyt kuitenkin pelaamassa irtovuoroja.

Kulkukortti annetaan 30 euron panttia vastaan. Kortilla henkilö saa avattua pääoven sähkölukon. Pantti palautetaan kun henkilö ei enää tarvitse kulkukorttia ja palauttaa kortin, eli syystä tai toisesta harrastus loppuu. Korttia ei tarvitse palauttaa jokaisen talvikauden jälkeen.

Kulkukorttien hankinta, ota yhteys:
Markku Puuska  gsm. 
050 4100 489
 

 

Imatran Tennishalli Oy | Ottelukatu 2, 55420 Imatra | Puh. 050 410 0489 | tennishalli[at]imatrantennis.fi