YLEISTÄ VALMENNUKSESTA

MINITENNIS

Tennis on eräs haastavimmista ja sen kautta arvostetuimmista pallopeleistä. Harrastuksen alkuvaiheessa tennis koetaan usein vaikeasti omaksuttavaksi lajiksi. Kestää suhteellisen kauan ennekuin taidot karttuvat tasolle, jolla pelaamisesta tulee nautinnollista. Tämä asettaa haasteita varsinkin junioritoiminnalle.

Vastaus haasteeseen on minitennis, jonka omaksuminen on huomattavasti nopeampaa kuin tenniksen. Minitenniksen kautta opitaan monia tenniksen perustaitoja, jotka ovat suoraan sovellettavissa myöhemmin oikealla tenniskentällä. Minitenniksen omaksuu muutamalla harjoituskerralla niin hyvin, että pelaamisesta tulee jännittävää ja motivoivaa.

Minitennis soveltuu erinomaisesti alle 10-vuotiaille, mutta myös vanhemmille tennisharrastusta aloitteleville junioreille.


JUNIORIVALMENNUS

Juniorivalmennuksessa tähdätään tenniksen perustekniikoiden syventämiseen, pelinäkemyksen ja taktiikan opettamiseen sekä fyysisen kunnon harjoittamiseen. Pelivälineet ovat vastaavat kuin aikuistenniksessä, kuitenkin oikean kokoiset ja painoiset pelaajan fyysisiin ominaisuuksin nähden.

Junioripelaajille jotka haluavat edetä ja kehittyä tennisharrastuksessa ohjatussa valmennuksessa tarjotaan mahdollisuus lähteä mukaan valmennusryhmiin. Valmennusryhmien toiminta on pitkäjänteisempää säännöllisesti tapahtuvaa harjoittelua. Valmennusryhmien harjoitukset tapahtuvat arki-iltaisin ja viikonloppuna.

Imatran Tennishalli Oy | Ottelukatu 2, 55420 Imatra | Puh. 050 410 0489 | tennishalli[at]imatrantennis.fi